www.svaboversto.no

RBK!!!

mikael-dorsin-start-rbk_14j3rqwfhi5m71getp7lbjrm12 Hvordan er livet uten fotballen? Jeg har tenkt at de må ha det relativt fredelig de som ikke er interessert i hvilket lagt som vinner. På en kveld som denne er jeg likevel ikke i tvil: Vi er heldige vi som har fotball som lidenskap. RBK!

Seriegullet er igjen hjemme der det hører hjemme: I Trondhjem, på Lerkendal, hos RBK. Det var jo et tiår hvor vi trodde at det hele var snakk om automatikk. Nils Arne ledet gutta ut på matta og gullet forble hjemme. Men så skjedde det: Det var ingen automatikk, både Molde og andre lag bød opp til dans. Ja, til og med Brann fra Bergen vant jo et år og er nå heldigvis tilbake i eliteserien kommende sesong. Heldigvis fordi Brann har så entusiastikse supportere som jo går til grunne etter ett tap, til himmels etter en en seier.

RBK er tilbake i en stil vi liker og kjenner. De spiller fremover på banen igjen. Etter noen år hvor laget har lett, er de elleve nok en gang  sikre på hvorfor de skal ut på gressmatta.

I skrivende stund er gutta på flyet på vei hjem. La velkomsten på Værnes bli som fortjent.

Siste blogger

I media

Les mer om de siste aktivitetene våre:

GÅ TIL MEDIA

Dagens sitat

«A litmus test for whether China will continue to honor its international pledges.”

— Katsuji Nakazawa, journalist Asian Review om Kinas nye Hongkong-lover (29.05.20.)
Terje Svabø

Terje Svabø

Terje Svabø, partner i SvabøVersto, bruker det meste av sin arbeidstid til å lede konferanser og debatter om et mangfold av temaer. Politikk, næringsliv, kultur, internasjonale spørsmål og finans er blant de områdene han gjerne modererer. Mye tid går også med til medierådgiving- og trening.

Siste blogger