www.svaboversto.no

«It’s only Rock & Roll, but………»

Det var en perfekt, sval kveld i Chicago. Forventningene til The Rolling Stones’ show 2 var høye – og bandet innfridde. Hele sju nye låter i forhold til fredagens konsert. Høydepunkt: Akustisk versjon av «Play with Fire.»

Fredag var det kjølig, igår kveld en fin sommerkveld da 55 000 fans fra den ganske verden vandret til «Soldier Field» for å med seg bandets 39. show i Chicago! Det ble en  minneverdig kveld. Setlisten var både endret og stokket om i forhold til fredagens show.

Gårsdagens setliste, planlagt for «no rain» – og det slo heldigvis til.

Stones åpnet med » Jumping Jack Flash.» Keith Richards ledet an og lyden var perfekt. De sju nye i forhold til tirsdagen var: «It’s only rock & Roll,» «Bitch,»  «Ride ’em on Down,» Monkey Man»  og så «Play with Fire» og «Sweet Virginia,» begge på den lille scenen ute blant publikum i akustiske versjoner!  Keith sang i går «Slipping away,» i stedet for «You Got the Silver.»

 

Toronto neste stopp. Er du i nærheten, vil jeg anbefale at du tar turen til arenaen!

ps

Min gode kollega, Halvor Elvik, var i 1997 Dagbladets korrespondet i USA og anmeldte Stones sin konsert på «Soldier Field» 23. 9. 1997. Han spør om setlisten da i forhold til nå. Svaret er at 10 av låtene som ble spilt i går, også var på programmet i 1997. F eks, «Satisfaction» åpnet showet i 1997, igår var det avslutningsnummeret.

 

 

Siste blogger

I media

Les mer om de siste aktivitetene våre:

GÅ TIL MEDIA

Dagens sitat

We’re the only band to make it this far, and if we trip and fall, you’ll know that’s how far it can be taken.»

— Keith Richards
Terje Svabø

Terje Svabø

Terje Svabø, partner i SvabøVersto, bruker det meste av sin arbeidstid til å lede konferanser og debatter om et mangfold av temaer. Politikk, næringsliv, kultur, internasjonale spørsmål og finans er blant de områdene han gjerne modererer. Mye tid går også med til medierådgiving- og trening.

Siste blogger