www.svaboversto.no

“It’s only Rock & Roll, but………”

Det var en perfekt, sval kveld i Chicago. Forventningene til The Rolling Stones’ show 2 var høye – og bandet innfridde. Hele sju nye låter i forhold til fredagens konsert. Høydepunkt: Akustisk versjon av “Play with Fire.”

Fredag var det kjølig, igår kveld en fin sommerkveld da 55 000 fans fra den ganske verden vandret til “Soldier Field” for å med seg bandets 39. show i Chicago! Det ble en  minneverdig kveld. Setlisten var både endret og stokket om i forhold til fredagens show.

Gårsdagens setliste, planlagt for “no rain” – og det slo heldigvis til.

Stones åpnet med ” Jumping Jack Flash.” Keith Richards ledet an og lyden var perfekt. De sju nye i forhold til tirsdagen var: “It’s only rock & Roll,” “Bitch,”  “Ride ’em on Down,” Monkey Man”  og så “Play with Fire” og “Sweet Virginia,” begge på den lille scenen ute blant publikum i akustiske versjoner!  Keith sang i går “Slipping away,” i stedet for “You Got the Silver.”

 

Toronto neste stopp. Er du i nærheten, vil jeg anbefale at du tar turen til arenaen!

ps

Min gode kollega, Halvor Elvik, var i 1997 Dagbladets korrespondet i USA og anmeldte Stones sin konsert på “Soldier Field” 23. 9. 1997. Han spør om setlisten da i forhold til nå. Svaret er at 10 av låtene som ble spilt i går, også var på programmet i 1997. F eks, “Satisfaction” åpnet showet i 1997, igår var det avslutningsnummeret.

 

 

I media

Les mer om de siste aktivitetene våre:

GÅ TIL MEDIA

Dagens sitat

“It’s great to be here. It’s great to be anywhere”

— Keith Richards
Terje Svabø

Terje Svabø

Terje Svabø, partner i SvabøVersto, bruker det meste av sin arbeidstid til å lede konferanser og debatter om et mangfold av temaer. Politikk, næringsliv, kultur, internasjonale spørsmål og finans er blant de områdene han gjerne modererer. Mye tid går også med til medierådgiving- og trening.