www.svaboversto.no

Arendalsuka – stadig viktigere

Mandag forvandles sørlandsbyen totalt. Det er klart for nok ei Arendalsuke, med titusener av tilreisende og over 1 200 arrangementer fra grytidlig morgen til de små, sene nattetimer.

Arendalsuka er ikke alene i Europa, den ble jo stiftet etter idé av den svenske Almedalsveckan, som Olof Palme startet i 1968. Så det er flere byer som arrangerer slike festivaler og betydningen av dem kan ikke undervurderes i et urolig Europa.

Ivaretar bredden

Arendalsuka ser også ut til å være den uka som best klarer å ivareta en bredde som øker interessen og samler ressurspersoner fra politikk, næringsliv, media, kultur, organisasjoner og selvsagt frivilligheten. Arendalsuka har i år også satt opp noen gjerdestolper – etter grundig behandling – for hvilke organisasjoner som ikke skal få delta. I kampen for ytringsfriheten er det av betydning å stenge ute dem som med vold, sjikane og skremsler vil kneble det frie ordskiftet.

Egen ukeavis

Også i år er jeg redaktør for avisa til Arendalsuka. Den kommer i et opplag på over 46 000 og er selvsagt tilgjengelig på nett.

Avisa er delt i to, en redaksjonell del med artikler som gjenspeiler i alle fall noe av det som skal skje på de 1 200 arrangementene og en programdel hvor du kan finne oversikt over det spektakulære tilbudet.

God lesning!

 

 

 

Siste blogger

I media

Les mer om de siste aktivitetene våre:

GÅ TIL MEDIA

Dagens sitat

«Some things get better with age. Like me.»

— Keith Richards
Terje Svabø

Terje Svabø

Terje Svabø, partner i SvabøVersto, bruker det meste av sin arbeidstid til å lede konferanser og debatter om et mangfold av temaer. Politikk, næringsliv, kultur, internasjonale spørsmål og finans er blant de områdene han gjerne modererer. Mye tid går også med til medierådgiving- og trening.

Siste blogger